WIJNPROEVERIJ / WIJNPARTY MET WINEBLE

Foto

Wijnproeverij of wijnparty Twente

Heerlijke wijnen proeven, lekker snoepen en gezellig samen zijn.

Wineble organiseert jaarlijks wijnproeverijen om naartoe te komen in Twente en omstreken. Kom samen met je vrienden of zakenrelaties naar een wijnproeverij bij jullie in de buurt. Wij organiseren ook wijnparty’s op diverse locaties in Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken. Organiseer een wijnparty bij jou thuis of heerlijk in de tuin bij mooi weer. Ook staan we open voor bijzondere arrangementen. Denk aan een combinatie van wijnproeven met een workshop. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Wineble voor:

Wijnproeverij

Maak je graag kennis met wijnen uit de Balkan? Kom dan naar een wijnproeverij van Wineble. Enkele keren door het jaar organiseren we deze (zie agenda). Altijd op een prachtige locatie, voorzien van prettige muziek, lekkere hapjes en natuurlijk met mooie wijnen uit Macedonië, Montenegro, Servië, Kroatië en meer. Uiteraard presenteer ik de wijnen zelf, vertel ik over de herkomst en over bijzonderheden aan de wijn (vaak heeft dit te maken met lekker eten ;). De sfeer is ongedwongen en ontspannen… echt genieten dus.

Kosten deelname aan een wijnproeverij € 22,50 p/p (Vrienden van Wineble ontvangen korting).

 

Boek een wijnproeverij

 

Wij verzorgen wijnproevrijen in Twente en omstreken in o.a. de volgende plaatsen: 

Wijnparty

Bij de organisatie van een wijnparty heb jijzelf een belangrijke rol. Jij zorgt namelijk voor de locatie en de gasten. Dat kan zijn bij jou thuis, in de tuin, een gezellig zaaltje, een tent of in het park. Verder hoef je niets te doen, want we brengen alles mee. Van tafel linnen en glaswerk tot hapjes en onze heerlijke wijnen. Ook tijdens een wijnparty gaat het om kijken, proeven en keuren van heerlijke Balkan wijnen. Uiteraard combineer ik de wijn met tapas om samen lekker te snoepen en smaken te ontdekken. In overleg zijn combinaties mogelijk met een workshop of andere activiteiten. Wij organiseren diverse wijnparty's in heel Twente.

 

Boek een wijnparty

Kosten deelname wijnparty € 22,50 p/p (Vrienden van Wineble ontvangen korting).

Wijn vragen

Heb je een vraag over deelname aan een wijnproeverij, organisatie van een wijnparty in Twente of een arrangement? Mail of bel 06 2731 7951. We denken graag met je mee.

Wijn online bestellen