Wijnproeverij Almelo

Foto

Bij Wineble kun je heerlijke betaalbare Balkan wijnen proeven. Echter is er wel wat kennis nodig om goede Balkan wijnen te leren kennen en drinken. Wineble organiseert wijnproeverijen samen met jou op diverse locaties in Almelo en omgeving. Vele van onze Wineble vrienden komen uit de omgeving van Twente, dus Almelo is een perfecte locatie om een wijnproeverij te organiseren. Wij organiseren ook een paar keer per jaar een grote wijnproeverij met diner of een borrelplank. Op verschillende prachtige locaties in en rond om Twente, dus ook in Almelo. We zorgen altijd voor een locatie waar je zowel binnen- als buiten in goed gezelschap een glas wijn kunt proeven. Onze unieke selectie van Balkan wijnen vertellen de geschiedenis van elk soort wijn. Wil je wijn proeven en tegelijkertijd kennis maken met de geschiedenis van Balkan wijn? Kom dan nu naar een wijnproeverij in Almelo en nodig je vrienden ook uit!

Wijnproeverij Almelo

Wineble komt graag naar Almelo om een wijnproeverij geven. Hoeveel wijnen wil je proeven? Wij regelen alles tot in de puntjes, inclusief bijpassende hapjes. Het enige wat je hoeft te regelen is een locatie in Almelo of omgeving en een tafel of plek waar wij de wijnen kunnen neerzetten. Dit kan dus op verschillende locaties zoals bij jou thuis, in de tuin, een zaaltje, een tent of in een park. Het enige wat jij hoeft te doen zijn gasten uitnodigen en wij serveren de wijn in mooie wijnglazen. 

 Boek een wijnparty

Wijnparty Almelo

Wineble organiseert diverse wijnparty’s in Almelo en omgeving. De kosten van een wijnparty zijn €19,50 per persoon. Er is geen maximaal aantal deelnemers voor een wijnparty. Zolang wij op de hoogte zijn van het aantal gasten zorgen wij voor voldoende wijn & hapjes! Vrienden van Wineble ontvangen korting. Je leest hier hoe je vrienden van Wineble wordt.

Ik word vriend van Wineble  

Wijn vragen

Heb je een vraag over deelname aan een wijnproeverij in Almelo, organisatie van een wijnparty in Almelo of een arrangement? Wil je alvast onze wijnen proeven? Kijk hier voor het online bestellen van wijn.
Voor overige vragen mail of bel +31 (0)6 27 31 79 51. We denken graag met je mee.