Wijnimporteur en wijnkoper

Goede en betaalbare Balkanwijn vind je bij Wineble

Wijnspecialist Rita Despotovic

Aangenaam! Mijn naam is Rita Despotovic. Als wijnspecialist importeer ik de mooiste wijnen uit Balkanlanden als Macedonië, Montenegro, Servië en Kroatië. Wijnlanden met appellations waar prachtige wijnen vandaan komen. In Europa zijn deze wijnen nog wat minder bekend, maar daar komt verandering in. En daar kijk ik niet van op. Mijn klanten en vrienden van Wineble, weten dat ik uitstekende kwaliteitswijn aanbied tegen een zeer betaalbare prijs.

Wijninkoper sinds 2014

Zelf ben ik geboren in Nederland, maar mijn ouders komen uit Servië. Veel van mijn familie woont daar nog steeds. Dus vakanties bracht ik als kind ook steevast door in de Balkan. En zo groeide mijn liefde voor deze mooie landen, voor de mensen, de natuur en… de wijnen. Ik ken de wijnhuizen en weet waar je moet zijn voor de beste kwaliteit. Dat bracht mij op het idee om wijn te gaan importeren vanuit de Balkan een aan te bieden via Wineble.

Maak kennis met Balkanwijnen

Met name in Macedonië, Montenegro en Servië is de wijnbouw heel belangrijk. Hier vind je uitgestrekte wijnvelden, professionele wijnmakers en goede wijnhuizen. Hierover vertel ik vol passie tijdens een wijnproeverij maar ik neem je ook graag mee op wijnreis naar deze mooie, soms pittoreske en vaak ook weelderige wijndomeinen.

 

Boek een wijnproeverij

Vraag over wijn

Heb je een vraag over wijn, over wijnspijs combinaties, wil je een wijnproeverij bezoeken of bij jou op locatie een wijnparty organiseren? Weet me te vinden per mail of bel 06 2731 7951. Ik denk graag mee en kom met jou, tot de gewenste oplossing en de mooiste arrangementen.

Graag tot gauw!
Rita Despotovic