Wijnproeverij Hengelo

Foto

Bij Wineble kun je heerlijke betaalbare Balkan wijnen proeven. Echter is er wel wat kennis nodig om goede Balkan wijnen te leren kennen en drinken. Wineble organiseert wijnproeverijen samen met jou op diverse locaties in Hengelo. Vele van onze Wineble vrienden komen uit de omgeving van Twente, dus Hengelo is een perfecte locatie om een wijnproeverij te organiseren. Wij organiseren ook enkele keren per jaar een grote wijnproeverij met diner of een borrelplank. Op verschillende  prachtige locaties in en rond om Twente. Er wordt altijd gekeken waar je zowel binnen- als buiten in goed gezelschap een glas wijn kunt proeven. Onze unieke selectie van Balkan wijnen vertellen de geschiedenis van elk soort wijn. Wil je wijn proeven en tegelijkertijd kennis maken met de geschiedenis van Balkan wijn? Kom dan nu wijn proeven in Hengelo en nodig je vrienden uit!

Wijn proeven


Wineble komt graag bij jou op locatie een wijnproeverij geven. Hoeveel wijnen wil je proeven? Wij regelen alles tot in de puntjes, inclusief bijpassende hapjes. Het enige wat je hoeft te regelen is een locatie en een tafel of plek waar wij de wijnen kunnen neerzetten. Dit kan bij jou thuis, in de tuin, een gezellig zaaltje, een tent of in een park zijn. Jij nodigt alle gasten uit en wij serveren de wijn in mooie wijnglazen. 

 

Boek een wijnparty
 

Wijnparty Hengelo

Wineble organiseert diverse wijnparty’s in Hengelo en omstreken. De kosten van een wijnparty zijn €19,50 per persoon. Er is geen maximaal aantal deelnemers dat wijnen mag proeven, als je ons maar het aantal gasten doorgeeft dan zorgen wij voor voldoende wijn & hapjes! Vrienden van Wineble ontvangen korting. Je leest hier hoe je vrienden van Wineble wordt.


Ik word vriend van Wineble  

Wijn vragen

Heb je een vraag over deelname aan een wijnproeverij, organisatie van een wijnparty in Hengelo of een arrangement? Of wil je online wijn bestellen? Dat kan hier! Voor overige vragen mail of bel +31 (0)6 27 31 79 51. We denken graag met je mee.