WIJNPROEVERIJ ENSCHEDE

Foto
Bij Wineble worden heerlijke betaalbare Balkan wijnproeverijen georganiseerd! Echter is er wel wat kennis nodig om goede Balkan wijnen te leren kennen en drinken. Wineble organiseert wijnproeverijen samen met jou op diverse locaties in Enschede. Enschede biedt een perfecte locatie in de omgeving Twente om een wijnproeverij te organiseren. Enkele keren per jaar wordt er ook een grote wijnproeverij georganiseerd met diner of een borrelplank. Deze wijnproeverij vindt plaats op verschillende locaties in en rond om Twente. Tijdens deze wijnproeverij zoeken wij een locatie met een gedeelte binnen en een gedeelte buiten. Hierdoor kun je zelf kiezen waar je een lekker glas wijn wil proeven. Onze unieke selectie van Balkan wijnen vertellen de geschiedenis van elk soort wijn. Wil je wijn proeven en tegelijkertijd kennis maken met de geschiedenis van Balkan wijn? Kom dan nu wijn proeven in Enschede en nodig je vrienden uit!
Heb je vragen over een wijnproeverij in Enschede? Neem contact met ons op!

Wijn proeven

Wineble komt graag op locatie een wijnproeverij geven. Wij organiseren de wijnproeverij tot in de puntjes! Van de hoeveelheid wijn tot bijpassende hapjes. Hoeveel wijnen wil jij proeven? Het enige wat je hoeft te regelen is een locatie en een tafel of plek waar wij de wijnen kunnen presenteren. Een wijnproeverij op locatie kan bij jou thuis, in een tuin, een tent of in een park. Jij nodigt de gasten uit en wij serveren de wijn tijdens jouw wijnproeverij!

 Boek een wijnparty
 

Wijnparty Enschede

Wineble organiseert diverse wijnparty’s in Enschede en omstreken. De kosten van een wijnparty zijn €19,50 per persoon. Er zijn geen maximaal aantal deelnemers dat wijnen mag proeven, geef ons voor de tijd even door met hoeveel gasten je komt! Wij zorgen dan voor voldoende wijn & hapjes! Vrienden van Wineble ontvangen korting. Je leest hier hoe je vrienden van Wineble wordt.

Ik word vriend van Wineble  

Vragen over wijnproeverij?

Heb je een vraag over deelname aan een wijnproeverij, organisatie van een wijnparty in Enschede of een arrangement? Of wil je online wijn bestellen? Dat kan hier!
Voor overige vragen vul ons contactformulier in of bel +31 (0)6 27 31 79 51. We denken graag met je mee.