Wijnreizen Balkan

Foto
Zelf een wijnreis maken naar Servië, Macedonië, Montenegro, Kroatië …. Kies maar uit en geniet. Wineble organiseert voor kleine groepen (minimaal zes personen) wijnreizen naar de Balkan. Afhankelijk van de bestemming zijn dit reizen van vier tot acht dagen (inclusief heen- en terugvlucht). In die tijd maak je kennis met de cultuur van het land, mooie steden, het platteland én de wijnbouw. Uiteraard bezoeken we ook enkele wijnhuizen waar je mag proeven van al het mooie dat dit land voortbrengt.

Wijnwandeling in de Balkan

Foto
Wandelen door de wijngaarden en proeven in de wijnmakerij of het wijnhuis… ‘taste of heaven’. We organiseren culinaire wijnwandelingen in onbekend, maar altijd verrassend mooi wijngebied. Ook voor een wijnwandeling geldt dat het gaat om een wijnreis van minimaal vier dagen (inclusief heen- en terugvlucht).

Twentse wijnwandeling

Foto
Erg leuk om te doen is ook de wijnwandeling. Met een groep familie of vrienden wandel je een Twentse route. Onderweg proef je Balkanwijnen met een lekkere amuse. Rita Despotovic vertelt daar over de herkomst van de wijn, de samenstelling en de wijnspijs combinatie. Aan het eind van de wandeling schuif je aan tafel om te gieten van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen.