WIJNPROEVERIJ / WIJNPARTY MET WINEBLE

Wijnproeverij of wijnparty

Heerlijke wijnen proeven, lekker snoepen en gezellig samen zijn.

Wineble organiseert wijnproeverijen om naartoe te komen (alleen of met vrienden) en wijnparty’s op locatie (bij jou aan huis of in de tuin). Ook staan we open voor bijzondere arrangementen. Denk aan een combinatie van wijnproeven met een workshop. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Wineble voor:

  • Wijnproeverij
  • Wijnparty
  • Wijncadeau
  • Wijnarrangement
  • Wijnwandeling

Wijnproeverij

Maak je graag kennis met wijnen uit de Balkan? Kom dan naar een wijnproeverij van Wineble. Enkele keren door het jaar organiseren we deze (zie agenda). Altijd op een prachtige locatie, voorzien van prettige muziek, lekkere hapjes en natuurlijk met mooie wijnen uit Macedonië, Montenegro, Servië, Kroatië en meer. Uiteraard presenteer ik de wijnen zelf, vertel ik over de herkomst en over bijzonderheden aan de wijn (vaak heeft dit te maken met lekker eten ;). De sfeer is ongedwongen en ontspannen… echt genieten dus.

Kosten deelname aan een wijnproeverij € 17,50 p/p (Vrienden van Wineble ontvangen korting).

Wijnparty

Bij de organisatie van een wijnparty heb jijzelf een belangrijke rol. Jij zorgt namelijk voor de locatie en de gasten. Dat kan zijn bij jou thuis, in de tuin, een gezellig zaaltje, een tent of in het park. Verder hoef je niets te doen, want we brengen alles mee. Van tafellinnen en glaswerk tot hapjes en onze heerlijke wijnen. Ook tijdens een wijnparty gaat het om kijken, proeven en keuren van heerlijke Balkanwijnen. Uiteraard combineer ik de wijn met tapas om samen lekker te snoepen en smaken te ontdekken. In overleg zijn combinaties mogelijk met een workshop of andere activiteiten.

Kosten deelname wijnparty € 19,50 p/p (Vrienden van Wineble ontvangen korting).

Wijncadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Iemand blij maken waar hij of zij echt van gaan genieten? Denk dan eens aan een wijnpakket uit de Balkan. Wineble maakt voor Kerst, jubilea, privé- en zakelijke gelegenheden wijncadeau’s waarmee je kunt aankomen. Kies iets moois uit de shop of leg je vraag bij ons neer. Wij maken er gegarandeerd iets moois en lekkers van.

Arrangementen met wijn

Samen de hei op en afsluiten met wijn? Iets organiseren met vriendinnen, collega’s of een netwerkclub? Wineble biedt creatieve arrangementen in combinatie met een wijnparty, maar staat ook open voor nieuwe combinaties. Wat dacht je van een workshop ‘resultaatgericht werken’ om aansluitend de schoonheid van Balkanwijnen te ontdekken? Arrangementen en prijzen op aanvraag.

Wijnwandeling

Erg leuk om te doen is ook de wijnwandeling. Met een groep familie of vrienden wandel je een Twentse route. Onderweg proef je Balkanwijnen met een lekkere amuse. Rita Despotovic vertelt daar over de herkomst van de wijn, de samenstelling en de wijnspijs combinatie. Aan het eind van de wandeling schuif je aan tafel om te gieten van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Wijnwandeling en prijzen op aanvraag.

Stel je vraag

Heb je een vraag over deelname aan een wijnproeverij, organisatie van een wijnparty of een arrangement? Mail of bel 06 2731 7951. We denken graag met je mee.

Wijn online bestellen